About Us

OVER ONS

01

ONS VERHAAL

Hoe het begon...

3 jaar geleden begonnen wij een nieuw avontuur. We openden onze eigen friettent waar we de lekkerste vers gebakken friet en snacks bereiden. De Frietwinkel was geboren.
Nu, 3 jaar later en vele tevreden klanten rijker, wilden we kijken hoe we onze klanten nog meer lekkers konden bieden. Als het even wat rustiger was in de Frietwinkel, gingen we enthousiast experimenteren met onze aardappels van de boer en de kruiden van de markt.
Daar kwamen heerlijke vers gebakken Chips en Chipssticks uit voort. Net even anders dan je gewend bent en om je vingers bij af te likken. Iets dikker en heerlijk gekruid. 
Natuurlijk wilden we onze klanten als eerste laten proeven. Die waren zo enthousiast dat wij met veel plezier aan de slag gingen om ze nóg beter te krijgen. Immers, goed is voor ons niet goed genoeg.
Na maanden van testen op versheid en smaken is onze unieke bereiding nu helemaal af en daar zijn wij super trots op! Ook de bijbehorende toppings, dips en kruiden hebben wij huisgemaakt en samengesteld voor dé perfecte smaak.
Ondernemend als we zijn gaan we dus uitbreiden en is Missis Chippie een feit! Voor heerlijke vers gebakken Chips, friet en Chipssticks.
Naast de winkel hebben we een prachtige foodtruck waarmee we graag op locatie komen. Dus voor feesten, borrels en andere partijen waar Missis Chippie niet mag ontbreken komen wij gewoon naar u toe! 
Al trek gekregen….? Dat snappen wij!
Kijk rustig rond op onze site en aarzel niet om contact op te nemen. Of beter… kom gewoon eens langs om zelf te proeven.
En je weet nooit wat we nog meer bedenken….
Missis Chippie, Don’t miss it!

02

Waar wij voor staan

Missis Chippie staat voor het leveren van kwaliteit in product en kennis.
Wij willen dat onze klanten optimaal genieten van onze producten.
In onze ogen is dit alleen haalbaar met kwaliteit, creativiteit en een vleugje liefde.
Wat denk je van een heerlijke puntzak met vers gesneden friet, zacht van binnen, krokant van buiten.
Met een klodder Belgische mayonaise, wat wil een mens nog meer…
gewoon genieten…

03

Onze aardappel

Aardappels zoals ze vroeger smaakten…

Op de boerderij in Zwanenburg telen ze aardappelrassen die speciaal op smaak zijn geselecteerd. En dat proef je! Bij De Aardappelboer staan ze voor een eerlijk verhaal: een product dat duurzaam en met passie wordt geproduceerd. Weten waar je eten vandaan komt en trots zijn op je product, daar staan we voor. 

Winkel: Buitenlanden 10, 1948 PD Beverwijk

Postadres: Woensdrechthof 168
2631 LE NOOTDORP

BTW nr. 179020961B03
KVK 73010456
IBAN NL75 INGB 0007 6177 29